Domm en Dööl – Allez Allez

Nieuwe Nummers

dommendoolkamasuedraAfgelopen weekend hielden Domm & Dööl hun CD voorstelling in de gezellige dancing Graffiti in Lontzen. Ze stelden daar hun nieuwste album “Ka Ma Sue Dra” voor, samen met hun nieuwe kostuums voor dit carnavalsseizoen. Uitblinker van die avond was wel de single “Allez Allez”, deze kan je hieronder terugvinden.

Domm & Dööl is een zangduo uit het Belgische Kelmis, een gemeente in de Oostkantons (het Duitse landsdeel van België) en bestaat uit Marc Emonts (Domm) en Roger Voncken, beiden lid van het carnavalsgezelschap ULK Kelmis. Hoewel ze pas in de jaren 2000 zijn doorgebroken in de Euregio, staan ze al meer dan 26 jaar op de planken en met succes!

Officiële website: dommendoel.com of Facebook
Download:

FacebookredditpinterestlinkedinFacebookredditpinterestlinkedin

Comments

comments

Written by CTunes

Leave a Reply
Spring naar toolbar