Fabrizio – Roetewisser

Nieuwe Nummers

Fabrizioroeterwisser Fabrizio, vooral bekend van “Sjiek Is Mich Dat” en “De Körk” heeft een nieuw album uit! Kinderhits, Deil 1 is de naam en is uitgebracht in samenwerking met het kinderkoor Sjamaes uit Maastricht. Nieuw aan dit album is dat deze gericht is op de jongsten onder ons, in tegenstelling tot de meeste kinder-cd’s, is deze geheel in het dialect. Vorige week donderdag werd dan het eerste nummer van dit nieuw album vrijgegeven op YouTube en het volledige album is intussen verkrijgbaar bij bol.com & Media Markt in Maastricht. “Roetewisser” is de naam van dit nummer en heeft al succes bij jong en oud.

Als we veel tracks gaan horen bij dit carnavalsseizoen laten we in het midden, maar voor de jongsten onder ons kan dit album wel smaken.

CD aankopen kan je hieronder:

FacebookredditpinterestlinkedinFacebookredditpinterestlinkedin

Comments

comments

Written by CTunes

Leave a Reply
Spring naar toolbar